Denk spelletjes

denk spelletjes

Speel Denk spellen op chansonerie.info Speel Mahjong, Patience, Bubbels en vele andere Denk spellen online!. Denk Spelletjes: Los puzzels op, verzin een strategie, en gebruik wiskunde in deze vele online, gratis denk spelletjes! Speel en veel Plezier!. Bezoek onze website om de leukste Denk spelletjes te spelen. Meer dan spelletjes om te spele!. Legende Lamp Aladdin Gespeeld: Balletje Balletje 3 Balletje Balletje 1 Tropisch balletje balletje Jonglerende clowns. De bedoeling van dit kinderspelletje is om de moer bij de bout te brengen. Neem eens een kijkje op onze site en zie hoeveel puzzel- en denkspelletjes we voor je hebben. Neem dan eens wat tijd voor jezelf en denk: Home Alle spelletjes Mijn spelletjes Videos Download. Who has the biggest Memory. Hoe groter de groep, hoe meer punten je krijgt! Wees snel, want er komt een rij bij! Als je veel blokken weg gaat spelen krijg je ook veel punten. Elke level die je haalt is weer een stukje van de puzzel. Gooi in 13 ronden de hoogste score met 5 dobbelstenen. De keuze is helemaal aan jou. Deze zullen vervolgens verdwijnen, waarmee jij punten verdient. Wie weet 30000 euro schulden het jou wel om de hoogste score te halen! Dit kun je doen door de flesdopjes met elkaar te wisselen. De bedoeling van dit kinderspelletje is om de moer bij de bout te denk spelletjes. Iedere keer dat je er weer op klikt, groeit je vallei weer een stukje verder. Gebruik de zoekfunctie om een spel te vinden en like ons op Facebook of volg ons op Twitter om op de hoogte te blijven van onze nieuwe denkspellen. denk spelletjes

Denk spelletjes Video

Denkspellen voor je hond World Mosaics 7 PC. Verbind dezelfde plaatjes die in ieder geval aan 1 kant vrij liggen en, erg belangrijk, in niet meer dan 2 stappen. Probeer het spel zo snel mogelijk op te lossen in deze klassieke uitvoering van Patience. Iedere gevulde lijn levert punten op. Er liggen een hoop spullen: Dagelijks worden er nieuwe gratis spelletjes toegevoegd. Je kan het veld leeg spelen als je kaarten bij elkaar past die samen 13 punten hebben. Je hebt namelijk maar een bepaalde tijd om woorden te maken. Landen en streken Gespeeld: Disaster Will Strike 3 Gespeeld: Nono Sparks Genesis Gespeeld:

Denk spelletjes - Funktioniert

Heb je zin in ontspanning en speelplezier? Zo kun je punten en onderscheidingen verdienen. Klik op twee of meer aangrenzende blokken om ze weg te hakken en zorg ervoor dat de mijn niet dichtgroeit. You are using a rather old version of Internet Explorer. Who has the biggest Memory. Blokken Probeer om het hele speelveld leeg te krijgen!

0 Replies to “Denk spelletjes”

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.